Adag: 3
Hozzávalók:
- 1/2 csésze kókuszliszt,
- 1/2 teáskanál só,
- 1/7 teáskanál szódabikarbóna,
- 4 tojás,
- 5-10 dkg csirkemell,
- 2 teáskanál oliva olaj,
- 1/2 csésze víz,
- 2 teáskanál kókuszolaj,
- 4 kis lilahagyma,
- 1 közepes vöröshagyma,
- 10 dkg csirkemell,
- kb. 10 dkg olajbogyó.
Elkészítés:
- Előmelegítjük a sütőt 175 fokra,
- Melegítsd meg a kókuszolajat, majd a hagymakarikákat pirítsd meg benne. Kb. 10 percig süsd, illetve addig, míg kicsit megbarnulnak, majd tedd őket egy papírtörlőkendővel ellátott tányérra,
- Eközben a kókuszlisztet, sót, szódabikarbónát keverd össze,
- Egy mási kedényben a tojásokat keverd össze a vízzel és a baconnel, majd öntsd a kókuszlisztes egyveleghez, és öntsd bele egy sütőpapírral bélelt tepsibe, tedd a tetejére a kockára vágott csirkemellet és olajbogyót és süsd kb. 1 órán keresztül.