Paleo elefántszem tekert kakaós piskótával

Adag: 3IMG_20150116_184053_resized

Hozzávalók:

  • 20 dkg ToTu,
  • 2 evőkanál citromlé,
  • 2 evőkanál méz,
  • 2 dl cocomas (azaz egy doboz),
  • 2 evőkanál kókuszzsír,
  • 0,5 evőkanál őrölt vanília,
  • 1 nagy banán,
  • 3 evőkanál eritrit,
  • 1 darab kakaós piskóta.

Elkészítés:

  • A totut, eritritet, mézet, cocomast, citromlét, vaníliát, kókuszzsírt késes aprítóban egynemű masszává keverem,
  • A kapott krémmel megkenem az előzetesen elkészített piskótát (én közben készítettem ezt is el, mivel nem bonyolult),
  • Az első tekerés során belehelyezem a banánt és feltekerem teljesen,
  • A maradék krémmel a tetejét is bekenem, pont úgy, hogy minden egyes porcikájára jusson a krémből,
  • Hűtőbe helyezem kb. 30 percre, míg kicsit beszívja a piskóta a krémet és fogyasztható is.

IMG_20150116_183952_resized

Az eredeti recept itt található.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s