Szezámmaglisztes diós paleo ropogtatnivaló

Adag: 6-8IMG_20141230_113121_resized

Hozzávalók:

  • 1 dl víz,
  • 100 g szezámmagliszt,
  • 150 g darált dió,
  • 2 teáskanál himalaya só,
  • 1 zacskó magkeverék (kb. 100 g-s).

Elkészítés:

  • A sütőt előmelegítjük 180 fokra,
  • Amíg melegszik a diót ledaráljuk, majd minden hozzávalóval összekeverjük,
  • Két zsírpapír között vékonyra kinyújtjuk és kis darabokat vágunk belőle,
  • A tetejükre magkeveréket rakunk (nála ez tökmag, napraforgómag, fenyőmag, szezámmag és lenmag volt)
  • Behelyezzük a sütőbe 10 percre és kész is 🙂

Az eredeti recept Szécsi Juctól származik, de én kicsit változtattam az alapanyagok összetételén. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s