Citromkrém magában pudingnak vagy süteménybe tölteléknek, krémnek

Adag: 21653648_10203951809210324_5879001922443485981_n

Hozzávalók:

  • 3 tojás,
  • 1 dl citromlé,
  • 1 citrom reszelt héja,
  • 75 g kókuszolaj,
  • 50 g eritrit.

Elkészítés:

  • Tegyél fel forrni egy lábosban vízben, majd helyezz rá egy másik lábost, amibe minden hozzávalót beleraktál,
  • Kevergesd míg az egész massza puding sűrűségű nem lesz, majd vedd le a lábost és hagyd kihűlni.

Megjegyzés: magában is nagyon finom kis desszert, de krémként süteményekbe is tehetjük.

 

Az eredeti recept Tücsökbogár blogján található.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s