Adag: 3-4
Hozzávalók:
- 3 alma hámozva, felkockázva,
- 1 marok mazsola,
- 3 teáskanál fahéj,
- 10 dkg kókuszzsír,
- 10 dkg gesztenye liszt,
- 7 dkg mandula liszt,
- 8 dkg eritrit.
Elkészítés:
- Előmelegítjük a sütút 180 fokra,
- Az almát a tepsibe tesszük, majd rászóljuk a mazsolát és a fahéjat,
- A többi hozzávalót összekeverjük, majd az alma tetjére tesszük és alufóliával letakarjuk,
- Betesszük a tepsit a sütőbe kb. 30-35 percre, majd kivesszük, leszedjük az alufóliát és visszarakjuk tovább 5-10 percre a sütőbe.
Megjegyzés: szerintem melegen és frissen a legfinomabb, de kihűlve is nagyon finom. Aki szereti a gesztenye markáns ízét, rakhat bele 1-2 evőkanállal több gesztenye lisztet, úgy még intenzívebb ízt kap.