Almás paleo morzsa süti

Adag: 3-4IMG_20141027_191320_resized

Hozzávalók:

  • 3 alma hámozva, felkockázva,
  • 1 marok mazsola,
  • 3 teáskanál fahéj,
  • 10 dkg kókuszzsír,
  • 10 dkg gesztenye liszt,
  • 7 dkg mandula liszt,
  • 8 dkg eritrit.

Elkészítés:

  • Előmelegítjük a sütút 180 fokra,
  • Az almát a tepsibe tesszük, majd rászóljuk a mazsolát és a fahéjat,

IMG_20141107_144946_resized

IMG_20141107_145051_resized

  • A többi hozzávalót összekeverjük, majd az alma tetjére tesszük és alufóliával letakarjuk,
  • Betesszük a tepsit a sütőbe kb. 30-35 percre, majd kivesszük, leszedjük az alufóliát és visszarakjuk tovább 5-10 percre a sütőbe.

IMG_20141027_191309_resized

Megjegyzés: szerintem melegen és frissen a legfinomabb, de kihűlve is nagyon finom. Aki szereti a gesztenye markáns ízét, rakhat bele 1-2 evőkanállal több gesztenye lisztet, úgy még intenzívebb ízt kap.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s