Tojásos tökös karaj

Hozzávalók:

IMG_20140820_122032

  1. A körethez:
    1. 1 kis tök héja (most csak a tök héjára van szükséged),
    2. 3 evőkanál kókuszzsír,
    3. 3 tojás,
    4. só,
    5. bors.
  2.  A húshoz:
    1. 2 szelet karaj,
    2. 3 evőkanál kókuszzsír,
    3. só,
    4. 1 csipet bors,
    5. 0,5 dl víz.

Elkészítés:

A köret:

  • Tegyél a serpenyőbe 3 evőkanál kókuszzsírt,
  • A tököt vékonyan hámozd meg, majd a héját a serpenyőbe,
  • Párold 15-20 percig,
  • Add hozzá a tojásokat, a sót és a borsot.
  • Főzd kb. 5-10 percig, majd tedd félre. IMG_20140820_121902

A hús:

  • Fűszerezd be a sóval, borssal a karaj szeleteket,
  • Melegítsd meg a kókuszzsírt egy serpenyőben,
  • Majd add hozzá a karajt,
  • Öntsd rá a vizet,
  • Párold a húst, míg puha nem lesz. Minden oldalát kb. 5-7 percig süsd. Ha kell, adj még hozzá vizet.

IMG_20140820_121833

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s