Házi paleo ketchup

Hozzávalók:

  • 350 ml paradicsompüré,ketchup
  • 4,5 dl víz,
  • 3,5 teáskanál ecet (lehetőleg valamilyen világos színű, pl. alma),
  • 1 teáskanál só,
  • 1 teáskanál fokhagyma por,
  • 1 csipet Cayenne bors (lehet frissen őrölt bors is),
  • 1 teáskanál eritrit,
  • 3 evőkanál olíva olaj.

Elkészítés:

  • Keverjük össze a hozzávalókat egy lábosban, és közepes-magas hőmérsékleten főzzük (kb. 30 percig),
  • Akkor hagyjuk abba a főzést, mikor már ketchup állagú lett,
  • Hűtsd le,
  • Majd használd mindenhez, amihez jó a ketchup.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s