Hagymás, sárgarépás és sonkás omlett tekercs

Hozzávalók:1017417_10203219998235507_3547964829147912023_n

  • 2 evőkanál kókuszzsír / kókuszolaj,
  • 2 közepes hagyma (félbevágva, majd vékony szeletekre vágva),
  • 2 közepes sárgarépa,
  • 3 fokhagyma gerezd,
  • 6 tojás,
  • 2 teáskanál tengeri só / Himalaya só,
  • 1 csipet őrölt fekete bors,
  • egy kis kókuszzsír a kikenéshez a sütőpapírra,
  • kb. 10 dkg sonka.

 

Elkészítés:

  • Melegítsd elő a sütőt 200 fokre.
  • Melegítsd meg a kókuszzsírt egy serpenyőben, majd add hozzá a vékonyra vágott hagymát és párold 5 percig. Névtelen
  • Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
  • Öntsd a hagymát a tepsibe, majd add hozzá a zöldségeket, a tojásokat, a sót és borsot.
  • Kapcsold lejjebb a sütőt,  175 fokra és süsd a masszát 25 percig.
  • Majd vedd ki a sütőből és kedvednek megfelelően kend meg majonézzel, házi paleo ketchuppal és szórj a tetejére sonka szeletek.
  • Óvatosan ffogd meg a sütőpapírt és az egyik oldalától kezdve kezd el feltekerni (mint a piskótát).
  • Amikor végeztél ujjnyi vastag szeleteket vágjál a tekercsből és fordítsd az oldalukra.
  • Melegen fogyasztva a legfinomabb.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s