Csokoládé puding avokádóval

Adag: 410371462_10203035720268673_1779882458585797832_n

Hozzávalók:

  • 3 érett avokádó – kimagozva, hámozva,
  • 2 kávéskanál zsírszegény kakaópor,
  • 2 teáskanál őrölt vanília,
  • 1 csipet Himalája só,
  • 2 teáskanál méz,
  • 1 csipet fahéj.

Elkészítés:

Az avokádókat, kakaóport, mézet, vanília kivonatot, fahéjat és a sót tedd egy edénybe, majd kb. 30-60 másodpercig magas fokozaton keverd konyhai robotgéppel, egészen addig, míg krémes állagú nem lesz.

Ezt követően tedd a pudingot hűtőbe (kb. 2 órára).

 

Tipp: Figyelj arra, hogy az avokádó ne legyen barna, illetve fekete foltok se legyenek rajta, ezzel tudod többek között garantálni, hogy a legjobb pudingot kapd.

A recept gluté-, tej-, lisztmentes, vegetáriánus és nagyon finom 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s